Srečanje po dolgih 25 letih: Vojvodinja Kate mu je skočila v objem

Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton
Kate je bila prijetno presenečena.
Oglej si celoten članek

Valižanski princ in princesa sta se mudila v okrožju Cornwall, kjer ju je pred enim od muzejev pričakala navdušena množica in tudi prav poseben gost - Jim Embury.

Kate ga je takoj prepoznala in mu skočila v objem. Embury je bil njen učitelj zgodovine, sedaj pa kot prostovoljec dela v muzeju. "Stvari, ki ste me jih naučili, zdaj učim svoje otroke," mu je povedala Kate in ga vprašala, ali sedaj živi v Cornwallu. Lepotica ga je po srčnem pozdravu in kratkem klepetu predstavila tudi soprogu. 

Embury je za lokalni medij izjavil, da je bila Kate "fantastična učenka", in dodal: "To je bil krasen razred."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:04 12. Februar 2023.

    Zgodovina pravičnih Angležev.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.