Srečanje z letečo kravo

Foto: Žurnal24 Krava je zdrsnila s pobočja, kjer se je mirno pasla.
Ameriška zakonca sta za las ušla smrti, ko je na njun avto padla 270 kilogramov težka krava.
Oglej si celoten članek

Ameriška zakonca iz zvezne države Washington sta imela precej nenavadno in nevarno srečanje z več kot četrt tone težko kravo, ki pa se je za njiju na srečo končala brez hujših posledic. Krava je zdrsnila na neki strmini in z višine 60 metrov padla na avto omenjenega para. Na pločevini in vetrobranskem steklu je nastala precejšnja gmotna škoda.

Zakonca poleg strahu in materialne škode na avtomobilu nista utrpela drugih poškodb, medtem ko je bila krava hudo poškodovana in so jo morali uspavati. "Samo nekaj centimetrov je zakonca ločilo od smrti. Za las sta jo odnesla," je dejal vodja gasilcev Arnold Baker.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.