Srečen konec za Janeza in Urško

Foto: Žurnal24 Zgodba o Janezu in Urški ima srečen konec.
Strip z naslovom Sokol in golobica, pod katerega se s psevdonimom podpisuje Lovro Matič in smo ga lahko spremljali v reviji Mladina, je zdaj izšel tudi v albumski obliki.
Oglej si celoten članek

Glavna junaka tako imenovane epske romance sta slovenski premier Janez Janša in njegova spremljevalka Urška Bačovnik.

Po besedah publicista Maxa Modica strip predstavlja enega izmed vidikov "tega pomembnega človeka", in sicer njegovo ljubezensko življenje. "Ljubezen prestane težke preizkušnje, iz katerih se oba junaka izvlečeta nepoškodovana in pripeljeta zgodbo kljub raznim podlasicam in drugi zalegi, ki se drži premierja, do srečnega konca," pravi Modic in dodaja, da avtorja na včerajšnjo predstavitev stripa v ljubljansko striparnico ni bilo zaradi "groženj s strani vlade v senci". Pa verjemite ali ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.