Srečko se lepotnih tretmajev ne brani

Foto: Arhiv salona Bjutik Maja Ferme, Srečko Blas Foto: Arhiv salona Bjutik Srečko Blas Foto: Arhiv salona Bjutik Danica Lovenjak Foto: Arhiv salona Bjutik Nina Uršič, Ana marija Mitić, Sonja Javornik, Danica Lovenjak
Srečko Blas, član skupine Sestre, odkrito priznava, da rad zavije v kozmetični salon.
Oglej si celoten članek

Na otvoritvi novega kozmetičnega salona Bjutik v ljubljanskem vodnem mestu Atlantis smo poleg žensk opazili tudi nekaj moških predstavnikov. Najbolj navdušen nad lepotnimi tretmaji je bil Srečko Blas, ki si občasno privošči tudi kakšno lepotno razvajanje. "Kot je treba skrbeti za rože, je treba skrbeti tudi zase," pravi cvetličar Srečko. Ker ima veliko opravka z zemljo, je manikura zanj skoraj nujno potrebna. Po napornih dnevih pa si z veseljem privošči tudi kakšno sprostitveno masažo. "Dobro sem pripravljen na vsakodnevne naporne delovne izzive in da vse to premagam, je masaža na vsake toliko časa potrebna in to priporočam vsakemu sodobnemu moškemu."

Srečko nam je še zaupal, da si bo za rojstni dan, ki ga je praznoval v petek, privoščil celo nego obraza. "Gubice me ne motijo, vsekakor pa rad poskrbim za svež videz. Sicer pa menim, da lepotni tretmaji za moške niso več tabu." Poleg Srečkota je ambasadorka salona postala tudi Danica Lovenjak in ker ju veže prijateljstvo, se bosta kakšnega tretmaja zagotovo udeležila tudi skupaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.