Sredi kraljevega dogodka se je zgodila katastrofa

Foto: Profimedia Maline Sommerlath Foto: Profimedia Maline Sommerlath Foto: Profimedia Maline Sommerlath Foto: Profimedia Maline Sommerlath Foto: Profimedia Maline Sommerlath
Kakšna zadrega.
Oglej si celoten članek

Minuli konec tedna so na Švedskem krstili tretjega otroka princese Madeleine in njenega moža Christopherja O'Neilla, princeso Adrienne. Na veliki dogodek je bil povabljen tudi nečak kraljice Silvije, Patrick Sommerlath z družino. Njegova žena, Maline, tega krsta ne bo tako hitro pozabila, saj je zaradi modne katastrofe pristala v svetovnih medijih. Njeno krilo se je namreč nenadoma odpelo in temnolaska je fotografom nehote pokazala preveč, med drugim tudi spodnje perilo za oblikovanje telesa. Nekateri gostje so se sicer hitro postavili za njen hrbet, a žal prepozno.

Foto: Profimedia princesa madeleine

Krst je sicer potekal v kapeli dvorca Drottningholm.  Adrienne je imela kar šest botrov, krstili pa so jo z vodo iz vodnjaka, ki stoji na otoku Öland. Gre za običaj, ki sta ga uvedla kralj Carl Gustav in kraljica Silvija. 

Adrienne je nosila obleko, na kateri so imena vseh, ki so jo nosili v preteklosti. Prvi je to obleko za krst nosil princ Gustaf Adolf leta 1906. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:31 11. Junij 2018.

    Je_em ti jat to tvojo sestro.. .saj veš kam...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.