Srhljivo podoben Cobainu

Foto: Žurnal24 Jared neverjetno spominja na pokojnega pevca. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Jared Leto je ob 17. obletnici smrti Kurta Cobaina posnel video, v katerem neverjetno spominja na pokojnega pevca.
Oglej si celoten članek

"Minilo je 17 let od Kurtove smrti. Ne morem verjeti, da je minilo toliko časa. Hvaležen sem mu za njegov prispevek in navdih, saj tega verjetno ne bi počel, če ne bi bilo njega. Video sem posnel, ko sem slišal, da pripravljajo njegovo filmsko biografijo," je pevec skupine 30 Seconds To Mars zapisal na svojem blogu.

Video, v katerem Leto z lasuljo izvaja akustični različici Pennyroyal Tea in Rape, je objavil konec februarja, številni Cobainovi oboževalci pa se strinjajo, da je presenetljivo dobro upodobil pokojnega pevca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.