Sta Benicio in Cameron novi par?

Foto: FameFlynet/EPA
Foto: FameFlynet/EPA
Paparaci so za konec tedna zasačili Cameron Diaz in Benicia del Tora, ko sta se skupaj udeležila slavnostne večerje, nato pa skrivnostno zapustila dogajanje.
Oglej si celoten članek

Cameron Diaz in Benicio del Toro sta se v soboto mudila v New Yorku, kjer sta se skupaj udeležila odprtja neke restavracije, kar sicer ni nič nenavadnega, a igralca sta postala sumljiva, ko sta skupaj zapustila dogodek. Cameron je hodila nekaj korakov pred Beniciom, ta pa si je zakrival obraz pred paparaci, pri tem pa je Cameron držal za roke, kar so opazili tudi fotografi.

Ni znano, kam sta se 41-letna igralka in 46-letni igralec odpravila po tem, a vsekakor sta sprožila veliko govoric, da sta nov hollywoodski parček. Benicio je pred tem tabloide polnil z novico, da se je zapletel s hčerko Roda Stewarta, Kimberly Stewart, ki mu je pred dvema letoma rodila otroka. Zvezdnik je sicer že od samega začetka nosečnosti zanikal, da bi bil zaljubljen v Kimberly.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.