Sta Čakarmiš in Klašnja par?

Foto: Katja Kodba/Mediaspeed.net
Foto: Katja Kodba/Mediaspeed.net
Žiranta šova Slovenija ima talent Branko Čakarmiš in Ana Klašnja naj bi bila že nekaj tednov par, piše revija Lea.
Oglej si celoten članek

Tabloid je informacijo izvedel od bralke, ki je Branka in Ana ujela v neki neobljudeni kavarni v Ljubljani. Po njenih besedah sta se žiranta ves čas držala za roke in se nežno božala. Iskrilo pa naj bi se tudi med snemanjem šova, ko naj bi Branko Ano "požiral z očmi". "Vsi, ki so bili v dvorani ljubljanske opere, so lahko opazili, da se med njima nekaj plete, saj sta bila že kar malo preočitna. Med njima se je kar iskrilo in kadilo od zaljubljenih pogledov," je še dodal vir.

"Prav zabavno je brati domišljijske spise urednic, ki si izmišljujejo zgodbice. Romantične, a neresnične. Dejstvo je, da smo edini in najlepši par na Talentih jaz, Damjan in Ana," je za nas govorice pokomentiral Branko, sicer tudi programski direktor na Pop TV.

Kot smo poročali, se je Čakarmiš pred kratkim ločil od Anje Stefan, s katero ima najstniškega sina. Razlog za konec naj ne bi bila tretja oseba, med njima pa je škripalo že dalj časa. V zakonu naj bi tako dolgo vztrajala le zaradi sina. 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:19 27. Februar 2013.

    Čakarmiš ni najbolj zoprn človek na svetu. Je pa gotovo med prvimi tremi... in ni lepo, da se ga zmerja …

  • 12:15 27. Februar 2013.

    Ta baba pa res nima ukusa, tega plešavca????

  • 11:28 27. Februar 2013.

    Čakramiš, kje pa je tu bonton? Še niste jemali, kajne?JAZ,Damjan in ANA?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.