Sta Charlize Theron in Sean Penn par?

Foto: Žurnal24 Charlize in Sean na podelitvi oskarjev leta 2004, ko sta oba osvojila zlati kipe
Charlize Theron je sprožila govorice, da je njeno prijateljstvo s Seanom Pennom preraslo v ljubezensko zvezo, potem ko so parček nedavno opazili na romantični večerji.
Oglej si celoten članek

Oskarjevca sta bila po besedah nekega očividca videti kot sveže zaljubljeni par, ki si je ves čas izmenjaval nežnosti in lepe besede. "Sean pravi, da je Charlize naravnost krasna, in tudi ona ima zanj same lepe besede," je razkril njun bližnji prijatelj.

 

Charlize in Sean sta drug drugemu kot prijatelja že večkrat nudila oporo, nazadnje pa ju je zbližalo igralkino zlomljeno srce. 35-letna zvezdnica se je pred kratkim namreč razšla z dolgoletnim fantom, Stuartom Townsendom, Sean pa ji vse odtlej stoji ob strani.

 

Prijateljska zveza naj bi tako prerasla v ljubezensko, česar tudi sama po besedah prijateljev ne moreta več skrivati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.