Sta Harry in Chelsy vnovič par?

Foto: Žurnal24 Chelsy si ne želi postati princesa. (Foto: Reuters)
Sta princ Harry in Chelsy Davy obnovila zvezo? Ugibanja je sprožil njun skupni večer dan zatem, ko je Chelsy iz rodne Afrike prispela v London.
Oglej si celoten članek

Princa Harryja in Chelsy Davy so konec tedna opazili med druženjem v zasebnem klubu v Londonu, nakar sta skrivoma skupaj odšla v zgodnjih jutranjih urah. To je sprožilo ugibanja, ali sta kljub lanskoletnim trditvam, da sta se razšla za vedno, vnovič postala par.

Harry in dedinja, rojena v Zimbabveju, sta bila par pet let, preden sta se lani novembra razšla. Tretji v vrsti za prestol je bil od takrat samski.

 

Ob tem pa se zastavlja vprašanje, ali bo Chelsy tista, ki jo bo Harry kot svojo spremljevalko pripeljal na aprilsko poroko svojega brata Williama s Kate Middleton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.