Sta Katy in Russell že poročena?

Foto: Žurnal24 O svoji poroki govorita že tako dolgo, da sploh ne vemo več, kaj je res in kaj n
Katy Perry je pred kratkim med nekim intervjujem ušlo, da sta z zaročencem Russellom Brandom že skočila v zakonski jarem.
Oglej si celoten članek

Seksi pevka je nedavno sproščeno klepetala z voditeljem neke pogovorne oddaje, ko je brez premisleka dejala: "Življenje z Russellom ni nikoli dolgočasno, zato sem se pa poročila z njim!"

 

Sta ali nista?

Še preden se je voditelj lahko odzval na njene besede, se je Katy hitro popravila. "Hotela sem reči, da se bom zato poročila z njim."

 

25-letna pevka ni želela razkriti, če se v njenih besedah skriva kaj resnice, hkrati pa je o Russellovi mami govorila kot o svoji tašči, tudi 35-letni komik o Katy že govori kot o svoji ženi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.