Sta Kim in Kanye lagala?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Otrok Kim Kardashian in Kanyeja Westa se menda ni rodil pet tednov prezgodaj, kot so mediji sprva poročali.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je v soboto povila deklico, ki naj bi se rodila kar pet tednov prezgodaj. Temu pa menda ni tako. Kim in Kanye naj bi medije potegnila za nos. Ker sta želela zadnje tedne pred rojstvom prvorojenke preživeti v miru, naj bi si julijski datum poroda izmislila. Zvezdnica naj bi aprila obiskovalcem neke zabave izdala, da bo rodila junija.

Kanye in Kim imena svoje hčerke, ki je menda izrezana mamica, še nista izdala. Od novopečenega očeta te informacije tudi ne boste izvedeli, saj je pred kratkim povedal, da javnosti o svojem zasebnem življenju ne bo obveščal. "To je moj otrok in ne otrok cele Amerike," je izjavil glasbenik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.