Sta Rebecca Kim in Juan Diego še par?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Naša lepotica Rebbeca Kim Lekše in mehiški zvezdnik Juan Diego Covarrubias naj ne bi bila več par.
Oglej si celoten članek

Rebbeca in Juan na družabnih omrežjih že dolgo nista objavila skupne fotografije, zato se šušlja, da naj bi se golobčka razšla, igralec pa se menda že tolaži z drugo.

Iz njegovih družabnih omrežij tega ni moč razbrati, saj se Juan fotografira s številnimi soigralkami. Pred dnevi je sicer objavil fotografijo, na kateri poljublja svetlolaso dekle, ki bi lahko bila Kim ali pa tudi ne. 

Na Kimino izjavo še čakamo, nam je pa uspelo govoriti z njeno mamo Ireno, ki nam je zatrdila, da sta golobčka še vedno zaljubljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.