Sta se po 21 letih razmerja razšla Jure in Alenka Košir?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zakonca Košir, ki so ju mnogi cenili zaradi trdnega in usklajenega razmerja, naj bi se razšla po 21 letih zveze in 14 letih zakonskega stanu.
Oglej si celoten članek

Po poročanju spletnega portala Slovenskenovice.si naj bi se Jure in Alenka Košir, ki imata skupaj sicer tri otroke, nedolgo nazaj razšla.

"Prosim, da spoštujete pravico do zasebnosti"

"Zdajle ne bom govoril o tem, ker tudi drugim medijem nisem. Ni komentarja o tem,“ nam je na vprašanje, ali sta se z Alenko dejansko razšla, odgovoril nekdanji uspešni smučar in dodal še: "Prosim, da spoštujete pravico do zasebnosti, saj sva bila vedno na uslugo vsem novinarjem, tako da tega res ne bova komentirala.“ 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 13:34 19. Oktober 2015.

    Čeprav dober smučar je potem vse zajebal s svojo biznis logiko. Svoj zaslužek ima še vedno v svojem žepu. Že …

  • 22:14 16. Oktober 2015.

    nista ne prva ne zadnja,in oba sta mi antipatična itak

  • 21:46 15. Oktober 2015.

    Lepo je, če se dva zakonca skupaj starata,škoda, življenje je tako kratko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.