Sta se zakonca Lončina uskladila o prodaji hiše?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kaj se dogaja z razkošno ankaransko vilo zakoncev Lončina?
Oglej si celoten članek

Pianistka in nekdanja žirantka v šovu Slovenija ima talent Lucienne Lončina je za naš portal v začetku tedna povedala, da še vedno živi v luksuzni vili nad Ankaranom in da se nima namena preseliti, kar ne bi bilo nič čudnega, če ne bi njen mož Milan - prav tako ta teden - za revijo Nova povedal, da omenjeno nepremičnino prodajata. To so nam potrdili tudi pri nepremičninski agenciji Veda Invest.

Kaj je torej res in kaj ne? Je možno, da komunikacija med zakoncema Lončina šepa? Lucienne pravi, da ni tako in demantirala tudi govorice o ločitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:06 12. Marec 2016.

    Mene tudi!!!!

  • 09:05 12. Marec 2016.

    Res je najbrž predvsem to, da "gospa" nima pospravljenega Podstrešja!!!

  • 12:04 10. Marec 2016.

    mymyind<br />rekla je :da se nima namena preseliti.Torej popolnoma nedvoumno.<br />drgač me pa boli ...za njiju

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.