Sta Severina in Milan s tem le zakopala bojno sekiro?

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Prvo srečanje med zvezdnico in bivšim partnerjem, ki je po mnogih letih minilo brez škandalov.
Oglej si celoten članek

Tako kot številni starši, je v prvi razred svojega sina pospremila tudi hrvaška zvezdnica Severina. Prav nič nenavadnega, če ne bi s seboj vzela tudi menedžerja in svojo službo za odnose z javnostmi, poleg tega pa se je v šoli, normalno, pojavil tudi Aleksandrov oče Milan Popović, s katerim je Severina že pet let na bojni nogi in v številnih sodnih postopkih za skrbništvo nad sinom.

A na sinov pomembni dan sta se oba zadržala in nista povzročala incidentov, poroča hrvaški spletni portal 24sata. Severina je poleg sodelavcev v šolo prišla v družbi soproga in se veselo igrala s sinom, nato pa si s prijateljico privoščila kavico v bližnjem lokalu, medtem ko je Milan klepetal s sinovo učiteljico, se pozanimal o učnem načrtu in si ogledoval igrišče, kjer bo čas preživljal njegov sin.

Po poročanju portala so bili vsi odlično razpoloženi, kljub temu, da je Severinin tim za opolzke fotografije, ki so pred kratkim pricurljale v javnost, obtožil prav Milana. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.