Sta zaročena?

Foto: Žurnal24 Spoznala sta se na snemanju filma. Zdaj se bo on preselil k njej.
Ugibanja o zaroki igralcev Jaka Gyllenhaala in Reese Witherspoon so se spet razplamtela. Jake naj bi usodno vprašanje že postavil, a igralka naj bi ga sprva zavrnila.
Oglej si celoten članek
Jake naj bi svojo izbranko zaprosil med njunim potovanjem v Rim. Na magično vprašanje pa takrat ni dobil tako pričakovanega odgovora, saj ga je Reese zavrnila, ker naj bi bili spomini na njeno ločitev še preveč sveži. Jake naj bi s svojo gesto igralki želel pokazati, da so njegovi nameni resni, kljub njeni nepripravljenosti na novo poroko. Zdaj pa naj bi Reese pristala.

"Njeni prijatelji so navdušeni nad njim in videti je, da je tudi on nor nanjo," je dejal prijatelj. Jaku je pri izbiri prstana pomagala sestra Maggie, a sta se na koncu odločila za verižico iz belega zlata, na kateri se prepletata dva prstana. Na usodni korak bo treba še počakati.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.