Stacy pogreša Georgeev denar

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Stacy Keibler pogreša luksuz.
Oglej si celoten članek

Nekdanje dekle Georgea Clooneyja, Stacy Keibler, menda razmišlja o vrnitvi v ring, a le, če ji bodo ponudili zajeten kupček denarja.

Nekdaj precej uspešna rokoborka se je morala v zadnjih tednih namreč spet privaditi na življenje 2navadne smrtnice". "Zasebna letala, draga oblačila. Kar si je zaželela, je dobila. Spomnim se, kako je za solarij zapravila več tisoč dolarjev,“ je izdal vir in dodal, da je Stacy do konca zveze živela v Georgeevi vili, kjer ji ni bilo treba migniti s prstom. Zanjo je namreč skrbela cela četica zaposlenih. "Mnogim stvarem se je sedaj morala odpovedati, kljub temu še vedno živi na veliki nogi. Vsak teden hodi v zdravilišče, ima dva osebna trenerja, osebnega nutricionista in kuharja. Kot pravi, na mesec potrebuje 50 tisoč dolarjev. Če bo za boj dobila milijon, bo lahko lagodno živela eno leto, obenem ji bo ostalo še nekaj denarja, ki ga bo lahko pametno vložila.“

Stacy se ringu sicer še izogiba, a priznava, da so ponudbe zelo mamljive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.