"Štajerski klan" se je tako oddolžil sotekmovalcem

Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč Foto: Osebni arhiv Bilo je nekoč
Tina, Sara, Tadeja in Patricija iz šova Bilo je nekoč so bile pogosto pod drobnogledom tako sotekmovalcev kot gledalcev, češ da želijo z zavezništvi in zaroto priti do finala. A vesele Štajerke so dokazale, da v resnici združujejo.
Oglej si celoten članek

Tina, Sara, Tadeja in Patricija so organizirale žur in povabile prav vse nekdanje tekmovalce šova Bilo je nekoč. 

"Povabile smo vse tekmovalce, a zaradi drugih obveznostih vsi niso prišli. Za začetek čage smo tekmovalce povabile na večerjo v gostilno Albert Gril v Staršah, kjer smo priredile tudi igre, katerih zmagovalec je bil Bojan. Tam sva s Saro tekmovalcem razdelili darila, ki so jih bili vsi veseli, dobili so namreč portrete iz spominske knjige, ki ste jo lahko videli v sami oddaji. Od tam smo se odpeljali v Slovensko Bistrico v nočni klub Dolce Vita, kjer so nas sprejeli odprtih rok in vsi tekmovalci smo bili tako navdušeni nad lokalom, da se že dogovarjamo,  kdaj ga spet obiščemo. V večernih urah  pa smo se odpravili v center mesta Maribor, v klub Niagara, kjer smo plesali in čagali do jutranjih ur," je izdala Tina in posla tudi fotografije vesele druščine. Zamere, vsaj nekatere, so očitno pozabljene. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.