Tik pred poroko se je slavnemu paru zgodila grozna stvar

Foto: Profimedia
Kakšna smola za stica Jesseja!
Oglej si celoten članek

Nekaj novega, nekaj modrega, nekaj izposojenega … nekaj ukradenega? Žal se je igralčevi lepi ženi tik pred poroko zgodilo tudi zadnje. Igralca Johna Stamosa in njegovo nosečo nevesto Caitlin McHugh so le dan pred poroko oropali in jima izmaknili za 132 tisoč evrov vrednega poročnega nakita, ki sta si ga izposodila pri draguljarni Neil Lane.

Nakit je bil odtujen iz bungalova znanega hotela Beverly Hills, medtem ko je Caitlin odšla na večerjo. Znakov nasilnega vloma ni bilo, prav tako policija še nima osumljencev. Paru pa to ni pokvarilo poročnega dneva in očitno neljubega dogodka nista vzela kot svarilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.