Stanje Brucea Willisa vse slabše, družina upa na čudež

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vsak trenutek preživijo skupaj.
Oglej si celoten članek

Igralec Bruce Willis je marca letos sporočil, da končuje svojo dolgoletno kariero, potem ko so mu diagnosticirali afazijo. Čeprav se njegovo stanje iz dneva v dan slabša, njegova družina upa na čudež in uživa vsak trenutek z njim.

Meseci po tem, ko je igralec razkril svojo bitko z boleznijo, ki napada njegove kognitivne sposobnosti, so za družino Willis postali težki in dragoceni, saj se vsi trudijo, da ne bi zamudili niti enega trenutka z ljubljenim partnerjem, očetom in prijateljem. Vir blizu družine je razkril, da se njegovo stanje od začetka leta le še slabša, zato se družina pogosto zbere in preživlja čas skupaj.

"Vedo, da Bruce ne bo večno z njimi. Zato cenijo vsak trenutek," je vir povedal za Daily Mail. Emma Heming in Demi Moore, Bruceova sedanja in bivša žena, sta se še bolj zbližali in skupaj pomagata igralcu lajšati življenje z boleznijo, "Demi izkoristi vsako priložnost, da preživi čas z njim. Če ni z njim, pa pokliče po telefonu, samo zato, da sliši Bruceov glas," je povedal omenjeni vir.

Družina, kot vsako leto, počitnice preživlja v Idahu, v javnost pa so pricurljale so fotografije, na katerih Moore in Willis pozirata skupaj z njuno 28-letno hčerko Tallulah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:38 10. December 2022.

    Zli duhovi so ga preveč napadli, za tistim, ko je sprejel pedrske igralske scenarije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.