Stanje Lamarja Odoma se je poslabšalo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zdravniki prepovedali obiske. K Lamarju Odomu sme le Khloe Kardashian.
Oglej si celoten članek

Zdravstveno stanje Lamarja Odoma se je po premestitvi v Los Angeles poslabšalo, piše Radar.

Zdravniki so do nadaljnjega prepovedali obiske, saj je košarkar zbolel za pljučnico. Trenutno ga sme obiskovati le njegova žena, Khloe Kardashian. "Lamarjevi zdravniki so Khloe razložili, da se lahko Lamar pri obiskovalcih okuži z infekcijo, zato nihče ne sme v njegovo sobo, dokler se njegovo stanje ne izboljša,“ pravi vir.

Čeprav Lamarjeva družina poudarja, da je z njim vsak dan bolje, pa omenjeni spletni portal vztraja, da temu ni tako. Lamar ne more hoditi, velike težave pa ima tudi z ledvicami.

Us Magazine pa danes poroča, da so morali zdravniki Lamarja včeraj kar dvakrat operirati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:31 23. Oktober 2015.

    In zakaj toliko besed zaradi enega zafiksanega tipa?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.