Starejši motivirani za tek

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nikoli ni prepozno, da se lotite teka, a pazite, da boste začeli postopoma.
Oglej si celoten članek

Na začetku poletja smo predstavili skupino starejših, ki se je letos odločila, da se udeleži ljubljanskega maratona in se nanj pripravi v okrviru akcije Gibanje je življenje – Nodol.

Junija so že pridno trenirali in z optimizmom zrli proti cilju, zato smo preverili, kako jim gre danes, ko jih od maratona loči le še slab mesec dni. “Zelo so motivirani in res jih moram pohvaliti,” pravi eden njihovih trenerjev, Bojan Kristan. Po njegovih besedah so vsi zelo vestno hodili na treninge in sledili navodilom trenerja, zato so že zelo napredovali. Obupal ni nihče in zdaj jih večina že brez težav preteče okrog 5 kilometrov. “Veseli pa me predvsem, da se maratona želijo udeležiti vsi v skupini, tudi tisti, ki ga morda ne bodo mogli preteči v celoti in ga bodo zato raje prehodili,” pravi Kristan. Vsekakor si jih gre vzeti za zgled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.