Starleti skritizirali, Alya pohvalila

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
"Pletenine Draž razturajo, pa tudi drugi so bili zelo zanimivi," je ob koncu prvih revij na tednu mode povedala pevka Alya in dodala, da je našla tudi kar nekaj kosov zase.
Oglej si celoten članek

Več od revij pa sta pričakovali Diamantki Katarina Benček in Doroteja Premužič. "Morda bo bolje v prihodnjih dneh," pravita dekleti, ki dodajata, da sta na Philips Fashion Weeku tokrat prvič, sta pa že obiskali druge tedne mode. "Predstavljenih je bilo veliko kosov oblačil, ki so preveč ekstravagantna in jih enostavno ne veš kam obleči, spet po drugi strani pa je bilo nekaj oblačil zelo povprečnih," meni Benčkova in pravi, da je zase našla le eno srajco in sako.

Dotaknili sta se tudi manekenk, za katere pa pravita, da so bile "morda malce preveč suhe, a takšne tudi morajo biti", sebe pa na podobnih revijah ne vidita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:54 6. Januar 2013.

    kdo je sploh to ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.