Starši, pozor! Ima tudi vaš otrok to igračko?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V priljubljeni igrački "žirafa Sophie" se nabira plesen.
Oglej si celoten članek

Žirafa Sophie je že petdeset let ena od najbolj priljubljenih igračk za otroke, tudi v Sloveniji. Narejena je iz 100-odsotno naravnega kavčuka, zato staršev ne skrbi, če jo otrok vzame v usta. In ravno tukaj se pojavi težava, je ugotovila zobozdravnica Diana Chianese, ki je med čiščenjem igračke opazila nenavaden vonj. Ko je žirafo odprla, je opazila, da se je v njeni notranjosti nabrala plesen. Dokaz je objavila na strani What to expect.

Foto: What to expect žirafa sophie

V igrački je luknjica, skozi katero v igračko prodre otrokova slina, zaradi vlage pa nastane plesen. "Dovolila sem, da je moj otrok več mesecev žvečil plesnivo igračko,“ je bila ogorčena mati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.