Starši snemali svojo 4-letnico za volanom

Kitajska policija preiskuje primer staršev, ki so snemali svojo štiriletno hčerko med vožnjo.
Oglej si celoten članek

Na YouTubu se je pojavil dvominutni posnetek štiri ali pet let stare deklice, ki po kitajskih ulicah vozi avtomobil, čeprav komaj doseže volan. Pri tem jo spremljata njena starša, ki ji govorita, naj bo previdna. Proti koncu posnetka krmilo vseeno prevzame njen oče.

Na policiji so pojasnili, da ne morejo ukrepati. "Ne moremo napisati kazni vozniku, mlajšemu od 14 let, na srečo pa se niso zaleteli. Edino, kar lahko storimo, je, da pozivamo starše, naj tega ne počnejo s svojimi otroki," so povedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.