Stavijo, da je Victoria noseča

Foto: Žurnal24 Princesa Victoria naj bi bila tokrat zagotovo noseča. (Foto: Reuters)
Švedske stavnice je preplavila novica, da je princesa Victoria noseča.
Oglej si celoten članek

Po poročanju švedskih medijev naj bi princesa Victoria in njen mož Daniel, ki sta se poročila pred šestimi meseci, pričakovala naraščaj. Švedi so v princesino nosečnost tako močno prepričani, da na stavnicah ponujajo celo stave, kako bo otroku ime in katerega spola bo. Med imeni za deklice prevladujejo predvsem imela Desiree, Kristina in Margareta, fantku pa naj bi bilo po mnenju vodilnih švedskih stavnic ime Gustaf, Oscar ali Erik. 12 items

Najprej uredila otroško sobo
Govorice o Victorijini nosečnosti so se začele pojavljati že oktobra, ko sta mladoporočenca v dvorcu Haga, ki še vedno ni popolnoma obnovljen in pripravljen za vselitev, najprej uredila otroško sobo. Švedski časnik Seg o Hör je takrat odkrito namigoval, da je princesa noseča in da se bo prvi vnuk švedskega kralja Carla Gustafa rodil spomladi prihodnje leto.

Kraljeva družina princesine nosečnosti še vedno ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.