Stavki, ki jih vsak dan izrečejo srečni pari

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Uspešna zveza ali zakon je rezultat trdega dela in pravilne komunikacije.
Oglej si celoten članek

Lepe misli o partnerju ponavadi zadržimo zase, kar je napaka. Če ste na partnerja ponosni, mu to le povejte.

Če ne veste, kako bi začeli, vam predstavljamo pet stavkov, ki jih pogosto slišimo iz ust srečno zaljubljenih ljudi.

Midva lahko to težavo rešiva!
Poudarek je na besedi "midva“, ki je za srečen zakon ključnega pomena. Kaže namreč na to, da sebe in partnerja vidite kot ekipo, ki je zmožna prebroditi vse težave in izzive.

Razumem, kaj mi govoriš ...

Mnogo ljudi se pritožuje, da jih partner ne posluša. Želja, da nas ljudje slišijo in razumejo naš pogled na stvari, je del človeške narave. Dajte partnerju vedeti, da ga poslušate in da vas njegovo/njeno mnenje zanima.

Nor/a sem nate!

Pomembno je, da v zvezi svoja čustva izrazimo. Partnerju povejte, da ste ponosni nanj/o, da je danes videti še posebej privlačen/a in da ga/jo imate radi.

Hvala!

Hvala je čarobna beseda, saj izraža hvaležnost in priznanje za trud.

Ti to zmoreš!
S tem stavkom boste dali zakonskemu partnerju vedeti, da verjamete vanj in da mu stojite ob strani. To so besede, ki jih želimo slišati prav vsi, še zlasti takrat, ko stojijo pred novimi izzivi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.