Stavki, ki so pomembnejši od "ljubim te“

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kako lahko svojemu partnerju še poveste, da ga cenite in da ga imate radi.
Oglej si celoten članek

Obstaja cela vrsta stavkov, ki bi jih bilo v zvezi dobro slišati večkrat.

"Hvaležna sem ti.“
Partnerju premalokrat povemo in pokažemo, da cenimo stvari, ki jih naredi za nas. Zato je mnogokrat kriv hiter življenjski tempo. Pomembno pa je, da si vzamete čas in se mu iz srca zahvalite. Beseda "hvala“ ga bo še dodatno motivirala in tudi osrečila, saj bo videl, da ste njegov trud opazili. 

"Kako ti lahko pomagam?"
Mnogokrat pozabimo, da nismo v stresu le mi, ampak da tudi našemu partnerju ni lahko, zato mu ne očitajte, če ste že drugič v treh dneh za njim pospravili umazano posodo ali opravili delo, ki bi ga moral sicer opraviti on. Vprašajte ga, kaj se dogaja in mu ponudite pomoč, če jo potrebuje. Naredite mu uslugo, saj takšne geste zvezo utrjujejo.

"Si odličen očka."
Tega komplimenta bo moški zelo  vesel, saj bo dobil potrditev, da dela vse prav in je sposoben skrbeti za svojo družino.

"Obožujem tvoje dotike."
Partnerju dajte vedeti, da vas še vedno privlači in da si želite njegove bližine.

"Da, če ti je to pomembno."
Čeprav ne razumete, zakaj mora početi ali kupiti določeno stvar, kdaj pa kdaj le popustite in mu pokažite, da so vam tudi njegove potrebe in želje pomembne. Dobil bo občutek, da mu trdno stojite ob strani in da verjamete vanj.

"Oprostim ti.“
V sporu nam lahko uide mariskatera žaljivka. Naj vas ne bo sram prositi za odpuščanje, prav tako pa je pomembno, da znate opravičilo sprejeti.

"Vedno bi se odločila zate."
Srečno partnerstvo temelji na ljubezni in spoštovanju, a tudi vedenju, da ste se odločili za pravega in da zakona/zveze ne obžalujete. Lepšega komplimenta mu ne morete dati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.