Ste deloholik ali veliki zabavljač?

Foto: Žurnal24 Bi si ga privoščili?
Se razveselite vabila na službeno zabavo ali vam to predstavlja breme? Kakšen je vaš odnos do službenih zabav in vedenje na njih?
Oglej si celoten članek
Žurerji, pozor!
Vsak od nas se rad zabava in se kdaj preveč sprosti, toda zavedati se morate, da je službena zabava poslovna zadeva, ki zahteva določen bonton in zdravo mero sproščenosti, zato se vselej imejte pod nadzorom. Verjetno vam ni v interesu, da si vas zapomnijo po tem, da ste pregloboko pogledali v kozarec in se neprimerno vedli ali da ste celo postali preveč intimni s sodelavcem (na primer na WC-ju). Zavedajte se, da službena zabava lahko dobro dene vaši karieri, če naredite pozitiven vtis na šefa in kolege iz drugih sektorjev ali oddelkov, žal pa vam kaj hitro lahko tudi precej škoduje. Zato neumorni žurerji in žurerke imejte stalno v mislih, da se na tovrstnih zabavah ni dobro povsem spustiti iz vajeti.

Deloholiki, sprostite se!
Službene zabave jemljete preveč resno. Ženske, spustite si lase iz strogega čopa, ne bodite do vratu zapete, nadenite si kaj bolj lahkotnega in seksi ter obujte visoke pete. Tovrstni poslovni dogodki so kot nalašč za to, da se s sodelavci in kolegi iz drugih oddelkov bolj osebno spoznate in nanje naredite dober vtis. Zato pozabite na delo in tokrat samo uživajte.

Srednja pot je najboljša
Ste popoln gost oziroma gostja tovrstnih zabav. Znate združiti prijetno s koristnim, saj se zavedate, da je službena zabava poslovni dogodek in da se morate temu primerno tudi vesti. Zavedate se, da je to odlična priložnost za spoznavanje sodelavcev v bolj sproščenem okolju. In če že flirtate s sodelavko oziroma sodelavcem, to počnete skrajno previdno in diskretno, tako da pisarniške opravljivke naslednji dan nimajo materiala za razglabljanja in spletkarjenja za vašim hrbtom.

Rešite test in ugotovili boste, ali ste žurerske sorte ali ne!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.