Ste opazili, kako prisrčno se je Charlotte poklonila prababici?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Louis je ostal doma, sta pa na pogreb prišla George in Charlotte.
Oglej si celoten članek

Valižanska princesa Kate je nekaj dni po Elizabetini smrti, ko je pozdravljala čakajoče na ulici, razkrila, da Charlotte in Louis še nista dojela, kaj se je zgodilo, je pa Louis prisrčno pripomnil, da je babica sedaj ob dedku. 

Najmlajšega v družini ni bilo na pogrebu, sta pa se prababici poklonila George in Charlotte. Mali princ je bil odet v temno modro obleko, princeska pa v črnino, njen plašček pa je krasila prav posebnega broška iz diamantov v obliki konjskega kopita. 

Gre za poklon Elizabeti II., ki je konje oboževala, kar sedemletnica prav gotovo ve.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:35 19. September 2022.

    Če odrasli pretiravajo so, vsaj otroci pristni in naravni. Škoda je, ker prehitro odrastejo v tem okolju !

  • 15:22 19. September 2022.

    Ne, nisem opazil in me en drek briga kako je nekdo oblekel mlado dekle za na pogreb.

  • 14:34 19. September 2022.

    Vsakršno priklanjanje tej zlobni duši zdaj prav Nič Ne pomaga, Ker Je žal pristala v peklu, zaradi lastne Hinavske Pokvarjenosti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.