Ste prekinili zvezo ali zamenjali službo?

Foto: Žurnal24 Ste ostali sami?
Bodite pogumni in dovolite spremembam, da razbijejo življenjsko rutino.
Oglej si celoten članek

Če je odgovor na eno izmed vprašanj iz naslova pritrdilen, je morda čas še za eno spremembo – spremembo videza. Če ste končali eno poglavje v življenju in se vam odpirajo nova vrata, potem bo vaši samozavesti koristilo, da skozi njih stopite prenovljeni. Ne le osebnostno, ampak tudi vizualno. Če vam na obletnici mature nekdanji sošolci rečejo, da se od srednje šole niste nič spremenili in da ste še vedno videti enako, je to morda ravno zaradi pričeske. Bodite drzni, ne bojte se in se odločite za drastično spremembo. Spremenite barvo ali dolžino las, z ravnega striženja pojdite na resasto ali obratno. Naj vas ne briga mnenje okolice, glavno je, da se boste vi počutili dobro, s tem pa boste pozitivno vplivali tudi na druge.

Morda bo malce trajalo, da se boste navadili novega odseva v ogledalu, vsekakor pa bo to dobrodošla sprememba, ki vam bo dvignila samozavest. Presenetite partnerja, prijatelja in seveda na prvem mestu tudi sebe!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.