Ste pripravljeni na sedemdnevni seks izziv?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ponedeljek je idealen čas za začetek sedemdnevnega seks izziva, s katerim boste iz svoje spalnice pregnali rutino!
Oglej si celoten članek

Niste zadovoljni s svojim spolnim življenjem? Vas misijonarski položaj ne zadovoljuje več? Ta teden si vzemite čas za partnerja in sedemdnevni seks izziv, s katerim boste svoje spolno življenje obrnili na glavo. Po tem tednu ne bo nič več tako, kot je nekoč bilo ...

1. dan: Vzemita si čas za dolgo predigro
Predigra je bolj pomembna, kot si mislite, saj poglablja intimo med partnerjema, ženska pa po "pošteni“ predigri lažje doseže orgazem.

2. dan: Seksajta na neobičajnem mestu

Če ponavadi seksate le v spalnici, se vam – vsaj prvič – ni treba podati v park ali s seksom v dvigalu vznemirjati sosedov. Zamenjajte prostor. Seks v kuhinji ali na omarici na hodniku zna biti zelo razburljiv ...

3. dan: Uporabita spolno igračko
Nimata nobene? Takoj v trgovino. Sploh ne veste, kaj zamujate!

4. dan: Na vrsti je romantičen in nežen seks

Romantične besede, nežni poljubi in še bolj nežni dotiki. Vzemite si čas …

5. dan: Petelinji zajtrk

Malo jutranje telovadbe nikoli ne škodi, kajne.

6. dan: Brzak

Spontani seks. Kratek, a sladek. Brez predigre in divji! Naj ne trajal dlje kot pet minut!

7. dan: Napišita vroč scenarij

Ne bo tako spontano, kot je bilo prejšnji dan, bo pa zato bolj kreativno. Napišita natančen seks scenarij - kje, kdaj, v kakšnem položaju – in ga poskušajte udejanjiti.

Želimo vam lep teden!

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:17 11. Julij 2016.

    hihihihi.......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.