Ste slišali? Andrej Hofer Evrovizijo začinil z neprimernimi komentarji

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Zakaj se je prekaljeni televizijski maček spravil na vizualne podobe svojih kolegov iz tujine?
Oglej si celoten članek

Vse tri Evrovizijske večere je za TV Slovenija tudi letos komentiral prekaljeni evrovizijski komentator Andrej Hofer. Andrej Evrovizijo profesionalno spremlja že vrsto let, ravno zato zna prenose lepo začiniti z zanimivimi informacijami iz zakulisja. Sinoči pa je marsikoga zmotilo, kako je komentiral tuje napovedovalce, ki so iz štiridesetih držav v živo sporočili točke strokovnih žirij.

Magazin To so zmagovalci letošnje Evrovizije!

Hofer se je obdregnil ob plešo albanskega napovedovalca, obleko španske voditeljice, ki naj bi ji vso blago z obleke ušlo na eno stran, gubice irske napovedovalke … 

Tako je komentiral jakno nizozemskega napovedovalca: "Zavit je v tole prav posebno odejo za spanje."

Po vzoru Chrisa Rocka se je pošalil na račun plešavosti albanskega napovedovalca: "Andi si je uredil pričesko za nocoj, poglejte, kako je simpatičen. Jo je zglancal, se sveti kot nova."

"Samanta Tina je tale princesa, s tole inštalacijo na glavi," je povedal o latvijski napovedovalki.

Foto: RTVS Evrovizija

Tako pa se je obdregnil ob obleko španske napovedovalke: "Na levi strani je zmanjkalo blaga, na desni ga je pa veliko."

Foto: RTVS Evrovizija

"In tole je Linda Martin. Nekoliko več gub ima kot pred leti. Pa tudi sliši očitno ne," je povedal o irski pevki, ki je na Evroviziji slavila leta 1992. 

Foto: RTVS Evrovizija

Pošalil se je tudi iz nastopajočih, ko so razglasili, da je Nemčija dobila le 6 točk po telefonskem glasovanju, je Andrej komentiral, da je to ravno cela pevčeva družina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 18:58 16. Maj 2022.

    prav simpaticno komentiranje...eni pa spet mesate drek .

  • 06:52 16. Maj 2022.

    Prav zabaven je bil. Pa še kdaj, prosim!

  • 21:41 15. Maj 2022.

    Bravo, Andrej ! ! ! !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.