Ste v zvezi s pripadnikom tega znamenja? Za svojo srečo se zahvalite vesolju!

Foto: Profimedia
Temu znamenju lahko menda slepo zaupate.
Oglej si celoten članek

Raki, ki so pretekli mesec praznovali rojstni dan, stremijo h globoki čustveni navezanosti in iščejo pravo ljubezen, v kateri ni prostora za prevaro. Ko se zaljubijo, se zaljubijo z vsem srcem in razmišljajo dolgoročno, saj si želijo osebe, s katero bi si ustvarili družino, piše B92.

Za ljubljeno osebo so pripravljeni narediti vse in isto predanost pričakujejo tudi od nje, saj so tudi sami željni pozornosti. Obožujejo trenutke, ko jim partner izkazuje naklonjenost. Odlikuje jih močna volja, s katero bodo poskušali odstraniti vse ovire, ki pravi ljubezni stojijo na poti. Težav ne pometajo pod preprogo, ampak jih poskušajo rešiti. 

Pri rakih, ki znajo biti muhasti, bo partner vedno na prvem mestu. Do svojih družinskih članov so zelo zaščitniški, tako kot tudi do svojega srca. Rakec se vam ne bo odprl takoj. Veliko truda boste morali vložiti v to, da prebijete njegovo lupino, a verjemite, vaš trud bo bogato poplačan.

Pripadniki tega znamenja so zvesti. To sicer pravijo tudi za device, bike, tehtnice in kozoroge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:36 5. Avgust 2019.

    Idiotizem.....

  • 20:25 3. Avgust 2019.

    Ce bi to drzal ...bi se zmerom bil z rakico...tko, da ne bluzite v tri dni. ..... In dost stvari …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.