Ste videli, kaj je gostu v živo naredila naša voditeljica?

Foto: Bojan Šverko
Foto: Bojan Šverko
Orosile so se mu oči …
Oglej si celoten članek

Voditeljica oddaje Dobro jutro na TV Slovenija Ana Tavčar Pirkovič, ki je znana po tem, da rada preseneča tako gledalce kot tudi svoje goste, je enega izmed njih včeraj spravila do solz. Ob koncu pogovora je namreč omenila, da je za njenega sogovornika Manuela Pungertnika prav poseben dan in da so mu sodelavci iz AMZS centra varne vožnje ob tem pripravili presenečenje. Asistent je v studio prinesel rojstnodnevno torto, ki jo je krasila Manuelova fotografija.

Pungertnik je od ganjenosti komaj zadrževal solze, voditeljica pa mu je v eter predala tudi čestitke sodelavcev, ki zelo cenijo njegov dolgoletni trud za varnost na slovenskih cestah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:06 13. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 11:30 12. Junij 2019.

    Z ljubeznijo se daleč pride.

  • 10:51 12. Junij 2019.

    Zgodba za naslovnico..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.