Ste videli te zobe?

Foto: Polizei Brandenburg
Foto: Polizei Brandenburg
To je verjetno najbolj bizaren fotorobot v zgodovini nemške policije.
Oglej si celoten članek

Marca sta dva nepridiprava v Fichtenwaldu napadla zdravnika, ga okradla in mu odrezala kazalec na levi roki. Storilca naj bi bila po njegovem opisu visoka 180 centimetrov, suhe postave, temnih razkuštranih las, neurejenega videza, govorila pa sta s tujim naglasom.

Napadeni zdravnik je bil po poklicu verjetno zobozdravnik, saj je policija lahko z njegovo pomočjo narisala zelo natančno skico roparjevega zobovja. Spomnil se je celo, da je eden od njiju imel na spodnji ustnici herpes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.