Ste za čokoladni penis?

Foto: Žurnal24 Erotično, čokolada Foto: Žurnal24 Erotično, čokolada Foto: Žurnal24 Erotično, čokolada Foto: Žurnal24 Erotično, čokolada Foto: Mojačokolada.si Erotično, čokolada Foto: Shutterstock Čokolada, erotično Foto: Shutterstock Čokolada, erotično
Deževen konec tedna si popestrite z nagajivo čokolado in vročimi čokoladnimi dogodivščinami ...
Oglej si celoten članek

Seks in čokolado obožujemo skoraj vsi, zakaj torej dveh rajskih užitkov ne bi združili v orgazmično dogodivščino. Svojo boljšo polovico razveselite z darilcem v obliki penisa ali jo presenetite s čokoladno masažo. Dogodivščine med rjuhami pa začinita s čokoladnim kondomom ali idejami z kamasutra čokoladnih ploščic. Velik izbor erotičnih čokoladnih užitkov najdete tudi na spletnem portalu mojacokolada.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.