Ste zaljubljeni v pripadnika tega znamenja? Igrate se z ognjem!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To je najbolj strastno znamenje – v pozitivnem in negativnem smislu.
Oglej si celoten članek

Oven spada med ognjena znamenja, ki mu vlada Mars. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so strastni, dominantni in včasih tudi ukazovalni. Vedno so pripravljeni na boj – pa naj gre za prijateljsko tekmo v nogometu ali izpolnjevanje srčnih želja.

Ne beži od izzivov. Lahko bi celo rekli, da jih išče. Nedosegljive stvari ga magično privlačijo. Vsak "ne" jih še dodatno  motivira, tudi na ljubezenskem področju. Težava je le v tem, da se hitro zaljubijo in hitro "odljubijo".

Ovne privlači potencial, ki ga vidijo v drugi osebi. Ko osvojite ovnovo srce, boste deležni strastne in nebrzdane ljubezni. Z leti se umirijo in začnejo iskati resno zvezo, v kateri pa želijo vse vajeti držati trdno v svojih rokah. Poskušajo nadzirati vsa področja partnerjevega življenja. Neradi vidijo, da jim partner ugovarja, kar jim bodo tudi pokazali, saj čustev ne znajo kontrolirati.

Ovni potrebujejo dotike in ljubijo seks. Predal se vam bo z dušo in telesom, kar bo zahteval tudi od vas. Njihova strast je tako intenzivna, da je že zastrašujoča. Pogostokrat se obnašajo kot otrok, ko si nečesa zaželi – vztrajajo, da se njihova potreba takoj zadovolji. 

Nekateri pravijo, da so sebični, kar sicer mnogokrat drži, je pa tudi res, da imajo veliko srce in v ljudeh vidijo le dobro. So tudi zabavni, privlačni in radovedni. Po njegovi bližini boste hrepeneli, a hkrati prosili za svobodo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.