Ste že slišali za ta seks položaj?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V tem položaju, v katerem se aktivirajo tudi skrita erogena območja, kot je anus, bo sicer zadovoljena le ena polovica.
Oglej si celoten članek

Za položaj 69 ste verjetno že slišali, za položaj 68 pa vedo le redki. Za razliko od 69 v tem položaju do orgazma pride le ena polovica.

Kako se lotiti položaja 68?
Eden od partnerjev leži na hrbtu, drugi se s hrbtom uleže nanj, in sicer tako, da so njegovi intimni predeli obrnjeni proti partnerjevemu obrazu. Glava tistega, ki daje oralni seks, je tako med nogami osebe, ki leži na njem.

Tisti, ki so ta položaj preizkusili, pravijo, da ni zapleten, predstavlja pa izziv. Svetujejo, da uporabite vzglavnik, da vratnih mišic ne bi preveč naprezali, moški pa lahko svoji partnerki pomagajo tako, da se oprejo na komolce in tako zmanjšajo težo, ki jo mora nositi druga polovica.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:50 20. Januar 2017.

    Spet neka topla voda !

  • 17:32 19. Januar 2017.

    Od kdaj ste pa na Žurnalu taki seks strokovnjaki? CR in KD bi morda lahko kar knjigo izdala. Bralci že …

  • 17:32 19. Januar 2017.

    Od kdaj ste pa na Žurnalu taki seks strokovnjaki? CR in KD bi morda lahko kar knjigo izdala. Bralci že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.