Ste že videli nove fotografije princa Louisa?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vse najboljše, mali princ.
Oglej si celoten članek

Najmlajši otrok vojvode Williama in njegove Kate, Louis, danes praznuje dve leti. Ob njegovem prazniku sta starša objavila nove fotografije malega princa, ki bo svoj rojstni dan praznoval na posestvu v Norfolku, kamor se je družina Cambridge umaknila v karanteno.

Fotografije je posnela Kate, prikazujejo pa Louisa med umetniškim udejstvovanjem. Se tudi vam zdi, da je svojemu starejšemu bratcu Georgeu vedno bolj podoben?

Ko sta William in Kate razglasila, da bosta sina poimenovala Louis, se je marsikdo namrščil, saj gre za francosko ime. Hitro so se potolažili, ko je bilo jasno, da se je par s tem imenom poklonil Lordu Mountbattnu, Charlesovemu prastricu, ki se je boril v drugi svetovni vojni, umrl pa je leta 1979. Ubila ga je Irska republikanska armada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:50 24. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.