Ste že videli novo fotografijo Barrona Trumpa? Obnemeli boste!

Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump Foto: Profimedia barron trump
Kam raste ta fant?
Oglej si celoten članek

Prva družina ZDA se je s helikopterjem vrnila z oddiha v New Jerseyju in njihov prihod nazaj v Belo hišo so seveda pospremili fotografi. Nove fotografije sina ameriškega predsednika Donalda Trumpa in Slovenke Melanie Trump, Barrona, pa so dvignile veliko prahu. Barron je marca dopolnil 13 let in že sedaj je višji od svojega očeta, ki je visok 190 centimetrov! Najstnik, ki ima novo pričesko, je že pri 11. letih meril skoraj toliko kot Melania, ki je visoka 180 centimetrov.

Na Twitterju se že šalijo, da je ameriška vlada odkrila novo formulo za rast in da se NBA zanima za Barrona, ki pa sicer raje kot košarko igra nogomet.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 16:30 6. Julij 2020.

    Zakaj bi obnemeli ? Joj ,joj kakšen naslov.

  • 11:56 11. November 2019.

    Obnemel sem.

  • 23:11 20. Avgust 2019.

    Kaj je ta otrok,jaz bi tudi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.