Ste že videli vse te žalostne fotografije Melanie Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Uporabniki družbenih omrežij, predvsem Twitterja, so očitno zelo zaskrbljeni za Melanio. Pojavila se je serija fotografij, s katerimi so prikazali, zakaj jih skrbi.
Oglej si celoten članek

Melania Trump, nova prva dama Združenih držav Amerike, ima zelo zaskrbljene oboževalce. Na Twitterju se je pojavila serija fotografij, na katerih je Melania videti žalostno ali osamljeno. Fotografije so se pojavile po tem, ko so se vsi začeli spraševati, kaj je Donald rekel Melaniji na inavguraciji, ko se je po njegovih besedah hitro zresnila.

Na Twitterju so začeli uporabljati tudi oznako (hashtag, op. a.) #FreeMelania (osvobodimo Melanio, op. a.). Spodaj si lahko ogledate objave njenih oboževalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 00:04 28. Januar 2017.

    Bedni slovenski mediji, bedni do konca, res upam da propadejo v valu skuaj z večjimi mediji ki jih bo Trump …

  • 12:12 27. Januar 2017.

    To je en in isti troll imenovan "Ataaufbiks". Prepozna se ga po tem, ker pri vsaki tematiki glede naše prelepe …

  • 18:54 26. Januar 2017.

    Ja in če misli Žurnal še naprej srati po Trumpu in Melaniji , bomo odšli pač tja , kjer objavljajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.