Steffanio odšel zaradi razhajanj

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Mark in Dennis sta Steffania zamenjala z mlajšim.
Oglej si celoten članek

"Začeli smo se razhajati na osebni ravni, med nami preprosto ni bilo več kemije. Vem, da fantje že delajo nekaj novega in želim jim vse najboljše. Odločitev je padla že spomladi, vendar tega nismo razlagali. S fanti nimam več nikakršnih stikov, tudi zasebnih ne," nam je o odhodu iz skupine New Game Over, ki je nastala iz nekdaj priljubljene najstniške zasedbe Game Over, zaupal Steffanio, ki se trenutno posveča drugim projektom: "Trenutno s skladbo La Fiesta Locca skupine Sexplosion osvajamo radijske lestvice."

Za Steffania tako še ni 'game over' oziroma konec igre, čeprav ga je zamenjal mladi glasbenik Alen Hass, sicer nečak Samuela Lucasa, o katerem nekdanji član skupine pravi: "Imel sem ga priložnost spoznati, sicer ga ne poznam dobro, vendar se mi zdi v redu fant in tudi njemu želim, da bi se čim bolje vsidral v to skupino."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:13 4. September 2013.

    takoj pameten komentar. prvi razlog je ta, ki je naveden!!

  • zic
    16:21 4. September 2013.

    ne izmišljujte si kr enih zgodb lepo prosim!!?? drugi mediji so že zdavnaj objavili ZAKAJ Steffanio zapušča skupino....dej te no …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.