Stenska ogledala za vse okuse

Foto: Maja Orehek ogledalo Foto: Maja Orehek ogledalo Foto: Maja Orehek ogledalo Foto: Maja Orehek ogledalo Foto: Majda Šumnik ogledalo Foto: Majda Šumnik ogledalo Foto: Majda Šumnik ogledalo Foto: Majda Šumnik ogledalo Foto: Element-are ogledalo Foto: Nencini & Brothers ogledalo Foto: Element-are ogledalo
V njih odsevate tako vi kot prostor, ki je videti večji in svetlejši.
Oglej si celoten članek

Približki ogledalom podobnih izumov segajo kar osem tisoč let v preteklost, takšna, kakršna poznamo danes – iz plasti ravnega stekla z ozadjem iz kovine –, pa so v 16. stoletju izumili na znamenitem otočku Murano blizu Benetk. Sprva le ročno toaletno ogledalo ali priljubljen del nakita je postajalo vse večje, dokler niso začeli z njim optično eksperimentirati v arhitekturi ter za osvetljevanje temačnih in povečevanje manjših prostorov. Danes so skorajda nepogrešljivi okrasen in obenem uporaben element stanovanja. Podobno kot drugi kosi pohištva lahko ogledala odsevajo vaš slog in unikatnost – ponujamo vam hiter pregled ponudbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.