Stéphanie o življenju kot princesa

Foto: Žurnal24 Stéphanie pravi, da je bil pritisk medijev pogosto nevzdržen. (Foto: EPA)
Življenje princese ni vedno rožnato. O tem je zdaj odkrito spregovorila monaška princesa Stéphanie.
Oglej si celoten članek

Stéphanie je bila vedno očetova ljubljenka. Knez Rainier III. ji je oprostil vse napake, do nje pa so bili zato neprizanesljivi mediji. Ti so jo že od nekdaj zasledovali in iz vsake mladostniške neprevidnosti naredili škandal.

In teh neprijetnih trenutkov se je v nedavnem intervjuju za Bunte spominjala temnolasa princesa. Poudarila je, da ji ni bilo vedno in povsod z rožicami postlano. Deležna je bila številnih kritik, kar pa jo je utrdilo. "Ves čas so me opazovali in kritizirali. Sem bila kaj drugačna od svojih sovrstnikov? Obsodbe so bile včasih zares nevzdržne," je povedala 45-letnica.

Otroci – najpomembnejša stvar v življenju
Stéphanie je mati treh otrok, ki so stari med 12 in 17 let. In ker se še predobro spominja, kako ji je bilo na trenutke hudo, jim poskuša dati vse, kar je ona kot otrok pogrešila. Ker so bili njeni starši veliko v tujini, ji je manjkala predvsem starševska pozornost. "Sem aktiven del njihovega življenja. Kljub temu si včasih mislim: 'Kako hitro teče čas. Morala bi se še bolj ukvarjati z njimi.' A takšno je življenje," je izjavila in še izdala, da ji je zelo pomembno, da večerjo vedno zaužijejo skupaj.

Spomini na slavno mater
Grace Kelly je umrla v prometni nesreči leta 1982. V avtomobilu je sedela tudi Stéphanie in mnogi so za nesrečo krivili prav njo. Med vožnjo naj bi se namreč močno prepirali, česar pa palača nikoli ni uradno potrdila. Stéphanie je morala pri 17 letih čez noč odrasti. "Bilo je prehitro in brutalno. Z materjo sva si bili zelo blizu. Ko je umrla, sem se morala znajti sama. Postala sem mati in morala sem se učiti iz lastnih napak. Kaj veš o življenju pri 17 letih? Nič. Vsaj jaz nisem nič vedela," je še povedala princesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.