Stephen Moyer veliko seksa tudi doma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Stephen Moyer, ki igra v seriji Prava kri, se je v oddaji Jimmyja Kimmela razgovoril o seriji, njenih malih oboževalcih ter prizorih seksa, ki jih z isto žensko vodi pred kamero ter doma.
Oglej si celoten članek

Igralec Stephen Moyer, ki v seriji Prava kri igra vampirja Billa Comptona, se je v pogovoru z voditeljem priljubljene televizijske pogovorne oddaje Jimmyjem Kimmelom pošalil, da v seriji res veliko seksa, "tako kot doma". Nadalje je igralec, ki je poročen s svojo soigralko v seriji Anno Paquin, dodal: "Spravil se bom v težave."

Igralec je zatem povedal, da meni, da sta njegova dva otroka, stara devet in 11 let, "premlada, da bi gledala serijo". Vendar pa je ob tem zaskrbljeno opozoril, da je opazil, da niso vsi starši enakega mnenja, saj k njemu pristopijo tudi celo komaj šestletni otroci, ki bi se radi slikali z njim in ki točno vedo, kdo je. "Vi ste Bill Compton," jih je oponašal ter povedal, da mu starši sicer zatrjujejo, da "sporne posnetke hitro zavrtijo naprej." Kimmel se je nato pošalil, da bi morebiti moral "z njim hoditi okrog nekdo s centra za varstvo otrok".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.