Štern bo kandidiral za predsednika

Foto: Žurnal24 Pred leti se je Štern spustil v kampanjo, ki je bila del igre in filma Gola resn
Naslednje leto se bo v bitko za predsednika države podal tudi Artur Štern.
Oglej si celoten članek

Artur Štern resno razmišlja o kandidaturi na predsedniških volitvah naslednje leto. "Pred leti je bilo vse skupaj domislica Francija Keka in Vojka Anzeljca, jaz pa sem igral vlogo klovna. Zdaj pa bomo šli malo resneje. Verjetno bo treba dobiti kakšen denar in sponzorje, nekaj pa so mi že ponujali prijatelji," je pojasnil o svoji odločitvi.

In kako si je zamislil potek kampanje? "Verjetno bomo hodili malo naokoli. Da bi najeli avtobus, se najbrž ne bo izšlo, si bom pa verjetno izbral ekipo, ki bo delno prostovoljna, delno pa tudi poplačana. Na kakšnih stojnicah bomo imeli študente in podobno. Ne morem pa še nič obljubiti, kaj bo. Če bom takrat še živ, se bom v vsakem primeru pojavil v tej igri."

Na vprašanje, ali mu bodo tokrat volivci le verjeli, da je resen kandidat, pa Štern odgovarja: "Takrat so volivci v glavnem verjeli. Ne predstavljam si, da se ne bi hecal, kampanje si ne predstavljam kot nekaj smrtno resnega. To si predstavljam kot nek šov, ki pa ima lahko resne posledice. Če se spomnimo Krambergerja, on se je tudi zaj*****, pa je zbral dvajset odstotkov."

Točnega števila zbranih glasov ni želel napovedati, je pa dodal, da ima občutek, da bo največ glasov zbral pri mladih volivcih.

Če mu predsedniška funkcija uide, pa ga morebitna parlamentarna ne zanima. "Stranke me ne zanimajo, sem proti in sem za to, da se ukinejo. V bistvu sem že predsednik s c-jem, te funkcije pa mi ne more nihče vzeti," še za konec pove.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.