Stewart dal otroka v posvojitev

Foto: Žurnal24 Rod Stewart
Ko je Rod Stewart oznanil, da bo spet postal očka, smo vsi mislili, da bo povil sedmega otroka, zdaj pa je zvezdnik razkril, da bo to v resnici otrok številka osem, saj je enega nekoč dal v posvojitev.
Oglej si celoten članek

"V posvojitev sem jo dal, ko sem bil star 17 ali 18 let," je v nedavnem intervjuju razkril Rod, ki je še dodal, da je njegovi skrivni hčerki ime Sarah Streeter. 65-letni glasbenik je pojasnil, da je bil takrat še najstnik in ni imel druge izbire. "To me je popolnoma sesulo."

 

Sarah je zdaj stara približno 40 let in živi v Angliji, s svojim biološkim očetom pa ima občasne stike. "Odkar sta njena rejniška starša umrla, sva se zelo zbližala in za zdaj nama gre precej dobro," je povedal zvezdnik in z grenkobo dejal, da nikoli ni imel občutka, da je njen oče.

 

"Nisem je vodil v šolo, nisem ji menjal plenic, med nama ni bilo starševskega stika. Ampak se trudim."

 

Rod bo svojega osmega otroka, ki ga pričakuje z ženo Penny Lancaster, povil marca prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.