"Stil naših estradnic je cenen"

Foto: Anže Petkovšek Nina Osenar Foto: Anže Petkovšek Jerneja P. Zhembrovskyy, Mark Žitnik Foto: Anže Petkovšek Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Foto: Anže Petkovšek Suzana Jakšič Foto: Anže Petkovšek Petra Slapar, Robert Lavtar Foto: Anže Petkovšek Jinny Ribič Foto: Anže Petkovšek Milan Gačanovič Foto: Anže Petkovšek Tina Gaber Foto: Anže Petkovšek Tina Gorenjak, Jurij Bradač Foto: Anže Petkovšek Katarina Benček, Doroteja Premužič
Družabni dogodki na slovenskih tleh so polni estradnic, ki se borijo za delček pozornosti. Ob tem pa so oči javnosti največkrat uprte v njihovo izbiro oblačil, ki je pogosto zgrešena, pravi modni guru Milan Gačanovič.
Oglej si celoten članek

"Ljudje še vedno mislijo, da so družabni dogodki casual stvar. Sam osebno mislim, da s primerno obleko pokažeš spoštovanje do ljudi, ki so te povabili na dogodek. Če je ta ob bazenu, to ne pomeni, da prideš v kopalkah," nam je razložil modni guru Milan Gačanovič, ki smo ga ujeli v vodnem mestu Atlantis, kjer je potekalo lepotno tekmovanje Miss Earth.
A Gačanoviča ne moti le izbira oblek za posamezno prireditev, temveč tudi stil na splošno. "Stil naših estradnic je predvsem cenen. Ni dovolj, da oblečeš barvo, ki je tisti trenutek v trendu. Slediti bi morale svojim oblikam telesa in svojemu temperamentu. Oblačiti bi se morale v stilu svojih zmožnosti in naj se enkrat pogledajo v ogledalo, kako so videti." Ob tem je še dodal, da "zadevo najbolje obvlada stara garda, Miša Molk in druge".

Dobro počutje je na prvem mestu

A predstavnice naše estrade se z Gačanovičem ne strinjajo. "Stil estradnic se mi zdi zelo različen, vsaka ima svoj okus. Se mi zdi, da Slovenke kar imamo stil," je prepričana Nina Osenar, ki vedno poskrbi, da izstopa iz množice. "Za družabne dogodke se oblečem čisto po občutku. Odprem omaro in izberem tisto, kar je najprimernejše," nam je razložila.

Podobno razmišlja tudi misica Tina Gaber. "Obleki za družabne dogodke ne posvečam posebne pozornosti, pozorna sem le na to, da se dobro počutim." In tudi ona meni, da se "slovenske estradnice oblačijo dobro".

Televizijska voditeljica Katarina Benček pa se za razliko od Nine in Tine vedno dobro poglobi v svojo garderobo. "Jaz se že zjutraj odločim, katero barvo bom nosila ta dan. Pri izbiri obleke za prireditev je podobno. Najprej izberem barvo, potem pa pogledam, kaj imam na izbiro," pravi Katarina, ki obleke redko kupuje v Sloveniji, največkrat pa modne kose naroči kar preko spleta. O stilu estradnic pa pravi: "Opažam, da imajo s stilom največ težav misice, ker so punce mlade in se še iščejo. Z leti svoj slog sicer izpilijo, čeprav nekaterim vseeno ni pomoči."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:06 24. September 2011.

    Ekrat sem to osebo srečala na eni prireditvi in nisem mogla verjet, da nekdo s tako groznim zadahom lahko komentira …

  • 09:20 22. September 2011.

    Tuki se pa res strinjam z Gačanovičem....večina je neokusnih do konca.

  • 19:57 21. September 2011.

    Alinka,se mi je zdel,da ne more bit pevka,še mn manekenka,sej je k en majhn buhtlček,Kar se pa Gačanoviča tiče,pa ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.